E-kereskedelem online
http://e-kereskedelem.hu/news.php?id=4401

Az Infosys mellett döntött a Szentkirályi Ásványvíz forgalmazója

[e-megoldások]
2005 december 8. 13:54

Donka Attila,  e-mail: adonka@e-kereskedelem.hu
(munkatársunktól)

A Megatrend 2000 Rt. Infosys Integrált Vállalatirányítási Rendszere támogatja a termelést és a kereskedelmi folyamatokat a Vitapress Kft.-nél. A világdíjas Szentkirályi Ásványvíz forgalmazójánál a termelési volumen jelentős növekedése és a piaci verseny miatt vált szükségessé a folyamatok szoros nyomon követése, elemzése és hatékonyságának növelése.

A Vitapress 13 szállítótól kért ajánlatot a rendszer bevezetésére, majd öt pályázót hívott meg helyszíni konzultációra. Ezután született meg a döntés az alapár, a bevezetés költsége, a hardver igény, az ágazati referenciák, a cég nagysága, valamint annak figyelembevételével, hogy melyik országban fejlesztették a rendszert, mondta el Mertkertné Balogh Emese, a Vitapress Kft. gazdasági igazgatója. Az Infosys áruforgalom, készletgazdálkodás, termelés, pénzügy, főkönyv, kontrolling, tárgyi eszköz és humánerőforrás moduljai futnak ma a Vitapress-nél. A 2003-as szerződéskötés után ez év elején vezette be a Megatrend az integrált vállalatirányítási rendszert, amelyet mostanra már teljeskörűen, önállóan tudnak működtetni a cég munkatársai.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkekCopyright © 2001. e-media.hu Internet Media Szolgáltató Kft.
Az e-media.hu Kft. hozzájárul a publikált anyagok átvételéhez az e-kereskedelem online mint forrás megjelölésével. A forrásmegjelölésnek tartalmaznia kell offline médiumban az e-kereskedelem online nevét és a www.e-kereskedelem.hu webcímét, online médiumban ezeken felül a webcímére mutató linket.