e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. may 20., friday 20:05

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Újraforgalmazott HP termékeket kínáló üzlet a GL OUTLET Centerben

[e-megoldások] 2005 december 9. 13:00 Sztrunga Erzsébet (munkatársunktól)

Európa első HP termékeket forgalmazó outletjét nyitotta meg a HP Magyarország egyik kiemelt értékesítési partnere a törökbálinti GL OUTLET-ben. Az üzletben minimum 20, és átlagosan 30 százalékkal olcsóbban juthatnak újra forgalmazott HP termékekhez a vásárlók.

Az üzletben induláskor elsősorban személyi számítógépes eszközök, azaz notebookok, asztali számítógépek és monitorok lesznek megtalálhatók. A HP tervei szerint a kínálat a jövőben bővülni fog kéziszámítógépekkel és nyomtatási eszközökkel. Bár az outleteket elsősorban ruházati termék kínálattal azonosítják, a cég elképzelései a modell elektronikai cikkeknél is jól alkalmazható. Mivel a cég negyedévente újít termékskáláján, a forgalmazók és a nagyobb kereskedelmi hálózatok raktárában jelentős mennyiségű készlet marad a régebbi eszközökből, melyeket a HP újra forgalmazott termékekként kíván értékesíteni. A magyarországi leányvállalat az első, amely támogatja az újra forgalmazott termékek outlet formában történő értékesítését.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.