e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. may 20., friday 19:01

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Támogatott Oracle megoldások a Novell SUSE LINUX platformján

[e-megoldások] 2005 december 9. 13:19 Donka Attila (munkatársunktól)

A Novell és az Oracle bejelentette, hogy az Oracle legújabb adatbázis, cluster, alkalmazásszerver és csoportmunka megoldásai valamint vállalati alkalmazásai már elérhetők és támogatottak a Novell SUSE LINUX Enterprise Server 9 platformján.

Ezzel a lépéssel a két vállalat tovább erősítette a Linux területen már régóta fennálló technológiai partnerkapcsolatát. Az Oracle Database 10g, az Oracle Application Server 10g, az Oracle Real Application Clusters, az Oracle Collaboration Suite valamint az Oracle E-Business Suite 11i mind tesztelésre kerültek, és minősítést szereztek a Novell SUSE LINUX Enterprise Server 9 környezetben történő telepítésre. A Novell és az Oracle az ügyfeleik számára, az Oracle termékek SUSE LINUX Enterprise Server 9 platformra való telepítéséhez világszintű támogatást és képzést biztosít.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.