E-kereskedelem online
http://e-kereskedelem.hu/news.php?id=4405

Támogatott Oracle megoldások a Novell SUSE LINUX platformján

[e-megoldások]
2005 december 9. 13:19

Donka Attila,  e-mail: adonka@e-kereskedelem.hu
(munkatársunktól)

A Novell és az Oracle bejelentette, hogy az Oracle legújabb adatbázis, cluster, alkalmazásszerver és csoportmunka megoldásai valamint vállalati alkalmazásai már elérhetők és támogatottak a Novell SUSE LINUX Enterprise Server 9 platformján.

Ezzel a lépéssel a két vállalat tovább erősítette a Linux területen már régóta fennálló technológiai partnerkapcsolatát. Az Oracle Database 10g, az Oracle Application Server 10g, az Oracle Real Application Clusters, az Oracle Collaboration Suite valamint az Oracle E-Business Suite 11i mind tesztelésre kerültek, és minősítést szereztek a Novell SUSE LINUX Enterprise Server 9 környezetben történő telepítésre. A Novell és az Oracle az ügyfeleik számára, az Oracle termékek SUSE LINUX Enterprise Server 9 platformra való telepítéséhez világszintű támogatást és képzést biztosít.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkekCopyright © 2001. e-media.hu Internet Media Szolgáltató Kft.
Az e-media.hu Kft. hozzájárul a publikált anyagok átvételéhez az e-kereskedelem online mint forrás megjelölésével. A forrásmegjelölésnek tartalmaznia kell offline médiumban az e-kereskedelem online nevét és a www.e-kereskedelem.hu webcímét, online médiumban ezeken felül a webcímére mutató linket.