e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. may 20., friday 19:19

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Elismerés a Novell ZENworks kiváló rendszerfelügyeleti képességeiért

[e-megoldások] 2005 december 10. 11:29 Donka Attila (munkatársunktól)

A Forrester Client Systems Management TechRankings nevű eseményen a Novell bejelentette, hogy a Novell ZENworks termék kiemelkedő értékelést kapott a címtárszolgáltatások, a házirend alapú felügyelet, továbbá a szerverek másolása, visszaállítása és helyreállítása területén.

A Forrester Novell ZENworks 6.5 értékelésének összegzése (Scorecard Summary: Novell ZENworks 6.5) szerint a Novell ZENworks 6.5 csomag stabil szoftvertelepítési, eszközfelismerési és szoftverjavítás-kezelési képességeket kínál. A termék alapjául szolgáló címtárszerkezet egyedülálló házirend-felügyeleti képességeket és azonnali kapcsolatot biztosít a vállalat címtárszolgáltatásához. A Forrester hét rendszerfelügyeleti terméket tesztelt használat közben egy helyzet alapú laboratóriumi eljárás keretében, és mintegy 200 feltétel szerint értékelt. A tesztelés 2004 szeptemberében történt, az eredmények 2004 novemberében kerültek nyilvánosságra a Client Systems Management TechRankings esemény keretében.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.