E-kereskedelem online
http://e-kereskedelem.hu/news.php?id=4409

Elismerés a Novell ZENworks kiváló rendszerfelügyeleti képességeiért

[e-megoldások]
2005 december 10. 11:29

Donka Attila,  e-mail: adonka@e-kereskedelem.hu
(munkatársunktól)

A Forrester Client Systems Management TechRankings nevű eseményen a Novell bejelentette, hogy a Novell ZENworks termék kiemelkedő értékelést kapott a címtárszolgáltatások, a házirend alapú felügyelet, továbbá a szerverek másolása, visszaállítása és helyreállítása területén.

A Forrester Novell ZENworks 6.5 értékelésének összegzése (Scorecard Summary: Novell ZENworks 6.5) szerint a Novell ZENworks 6.5 csomag stabil szoftvertelepítési, eszközfelismerési és szoftverjavítás-kezelési képességeket kínál. A termék alapjául szolgáló címtárszerkezet egyedülálló házirend-felügyeleti képességeket és azonnali kapcsolatot biztosít a vállalat címtárszolgáltatásához. A Forrester hét rendszerfelügyeleti terméket tesztelt használat közben egy helyzet alapú laboratóriumi eljárás keretében, és mintegy 200 feltétel szerint értékelt. A tesztelés 2004 szeptemberében történt, az eredmények 2004 novemberében kerültek nyilvánosságra a Client Systems Management TechRankings esemény keretében.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkekCopyright © 2001. e-media.hu Internet Media Szolgáltató Kft.
Az e-media.hu Kft. hozzájárul a publikált anyagok átvételéhez az e-kereskedelem online mint forrás megjelölésével. A forrásmegjelölésnek tartalmaznia kell offline médiumban az e-kereskedelem online nevét és a www.e-kereskedelem.hu webcímét, online médiumban ezeken felül a webcímére mutató linket.