e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. may 20., friday 19:12

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Ingyenes hívások a TELE2-től

[e-megoldások] 2005 december 13. 15:03 Erdőháti Nagy Modesta (munkatársunktól)

A TELE2 jóvoltából Magyarországon ismét lehetőség nyílik arra, hogy vezetékes telefonról 24 órán keresztül telefonáljon teljesen ingyenesen. Az ajánlat karácsony és az újév első napjára szól, helyi és belföldi távolsági irányokba egyaránt.

Az ünnepek körül nagy sürgölődés érzékelhető a vezetékes telefóniában. Egymást érik a különböző szolgáltatók ajánlatai, melyek ilyen-olyan formában ingyenes hívás lehetőséget ígérnek előfizetőiknek. Ebben a versenyben nyújt ismét, 24 órán keresztüli ingyenes hívás lehetőséget a TELE2 legújabb ajánlata, amely másodszor teszi lehetővé Magyarországon, hogy valaki teljesen díjmentesen (kapcsolási díj és percdíj nélkül) telefonáljon bizonyos hívásirányokba. Az ajánlat nyújtotta kedvezménnyel december 25-én, illetve január 1-én, azaz karácsony és az újév első napján 0.00-24.00 között lehet telefonálni a helyi, helyközi I., helyközi II. és belföldi távolsági hívásirányokban a TELE2 hálózatán keresztül. Ahhoz, hogy valaki élni tudjon a TELE2 ajánlatával, a 1202-es ingyenes telefonszámot kell tárcsáznia és díjmentesen, legfeljebb két napon belül bekapcsolódhat a TELE2 rendszerébe. A TELE2 szolgáltatását jelenleg a MATÁV és a MONORTEL előfizetői vehetik igénybe.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.