e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 09:47

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

128 millió szélessávú előfizető világszerte

[e-megoldások] 2005 december 15. 10:47 Szabó Gábor (munkatársunktól)

A szélessávú előfizetők teljes létszáma 128 millióra emelkedett, 9.3%-os növekedés után az előző negyedévhez képest - jelentette a Quantum Web.

A növekedés egyik jelentős motorja a közép-kelet-afrikai térség, ahol a 11.6%-os növekedésnek köszönhetően közel 1 millió főre gyarapodott a szélessávú internet-hozzáféréssel rendelkezők tábora. Európában 9.2%-kal emelkedett a szélessávú előfizetők létszáma, míg Amerikát 9.85%-os növekedés jellemzi. Ezúttal Ázsiában volt megfigyelhető a legkisebb mértékű változás: 8.46%, ám a térség ennek ellenére sem vesztette el vezető szerepét a szélessáv piacán - 53 millió szélessávon netezővel. A DSL szolgáltatók összesen mintegy 7.8 millió új ügyfelet szereztek, míg a gyors internetkapcsolatot kábelen szolgáltatók "csupán" 2.5 millió ügyféllel gazdagodtak. Egyéb szélessávú technológiára 600 000 ügyfél fizetett elő az elmúlt negyedév során. A Quantum Web szerint a szélessávú internetkapcsolat népszerűségének növekedése elsősorban az olcsóbb díjcsomagoknak köszönhető - írja a DMEurope cikke.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.