e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 09:40

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Sun - új generációs klienstechnológiát mutatott be

[e-megoldások] 2005 december 16. 23:25 Donka Attila (munkatársunktól)

A Sun Microsystems Sun Ray Server Software 3.0 néven új, széles körű elérést kínáló platformot jelentett be, amely gyors, biztonságos hozzáférést nyújt a vállalati alkalmazásokhoz és adatokhoz a széles sávú kapcsolattal felszerelt otthonokból, fiókirodákból és távoli telephelyekről. A Sun emellett bemutatta Sun Ray 170 nevű megújult, vonzó és ötletes asztali kliensgépét.

A Sun Ray Server Software 3.0 platform és a Sun Ray 170 ultravékony kliensgépek együttes alkalmazásával a Sun Ray technológia immár a vállalat falain kívülre is kiterjeszthető, és a DSL vagy más szélessávú kapcsolattal rendelkező helyekről is elérhetővé válik. Ez a felhasználóknak valódi mobilitást biztosít, miközben a Solaris vagy Linux operációs rendszer biztonságos környezetében maradhatnak. A Java Card alapú szigorú hitelesítés révén, valamint annak köszönhetően, hogy nincs helyben működő operációs rendszer, amit fel lehetne törni, a Sun Ray kliensek gyakorlatilag immúnisak a vírustámadásokkal szemben. A szoftver Solaris és Linux operációs rendszereken egyformán használható, és a Sun által korábban és jelenleg szállított összes Sun Ray klienssel együttműködik. A Forrester Consulting által 2004 márciusában készített tanulmány alapján a szervezetek ezzel a platformmal jelentős költségmegtakarítást érhetnek el, ami akár 76 százalékos beruházásmegtérülést jelenthet (Forrester Consulting TEI-tanulmány).

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének

Kattintson a hirdetésre!


Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.